Algemene opmerkingen over Freo

Algemene opmerkingen over Freo

Graag zou ik me ook toevoegen bij alle positieve reacties die Freo meer dan wel verdiend heeft. Voor een doorlopend krediet ben ik o.a. naar Freo gestapt. Ook herkende ik Lenen.nl nog van alle reclames die ik in mijn leven wel niet gezien heb. In zo’n reclame beweren ze met een laagste rente certificaat een jaar lang de laagste rente te bieden op een doorlopend krediet. Echter na hun offerte te hebben ontvangen vroeg ik aan Freo waarom Lenen.nl zoveel goedkoper kon zijn. Er werd mij precies verteld wat ik nog eens moest doorlezen. Bleek dus dat ik helemaal niet goedkoop zou lenen bij Lenen.nl.

Freo heeft me met die tip direct geholpen om een foute lening te mijden. Het is niet zeldzaam dat een financiƫle instelling een concurrent in het slechte daglicht zet natuurlijk, maar in dit geval schoot Freo wel eerlijk raak!

Voor het geld dat ik van mijn doorlopend krediet opneem betaal ik momenteel 7,4% rente. Voor mijn doen en de hoogte van de lening is dit heel aanvaardbaar.

Sterke punten van Freo

Ze kon mij precies vertellen waar ik op moest letten bij de andere offertevoorstellen die ik had ontvangen. Ben blij dat ik de offerte niet verscheurd heb zonder eerst verhaal te halen. Geld lenen had dan een heel andere definitie voor mij gehad.

Zwakke punten van Freo

In het boekje dat Freo aanbiedt staat o.a. dat veel mensen een lening afsluiten voor een nieuwe auto of om bestaande schulden in te lossen. Dit gebeurt dus met een persoonlijke lening, maar deze staat niet tussen de producten van Freo. Het kan wel altijd afgesloten worden bij De Lage Landen of Rabobank, maar dat is toch anders (denk ik).

De bovenstaande ervaring is geschreven over:

Voordelen van Freo

  • Gratis en vrijblijvende offertes aanvragen
  • Geld lenen zonder valkuilen
  • Gratis tips voor een lening
  • Lening afsluiten vanuit je eigen stoel
Reageren is niet mogelijk.