Hoe ziet de toekomst van de bitcoin er uit?

Hoe ziet de toekomst van de bitcoin er uit?

Niemand weet het zeker (met enige zekerheid). Dat gezegd hebbende, zijn de meesten het erover eens dat de toekomst goed is. Het volgende is mijn voorspelling:

  • Bitcoin zelf als een protocol zal evolueren. Veel mensen vergeten het simpele feit dat het eerst een protocol is en dat het geldgedeelte toevallig de eerste app is die erover geschreven is. Zie het als de Netscape-browser geschreven voor (overwegend) HTTP. Het was goed op zijn tijd, maar toen namen andere browsers de mantel en Netscape werd onttroond. Dezelfde analogie zou kunnen gelden voor bitcoins (het geld). Het kan worden onttroond en voor zover we weten hebben Dogecoin of Litecoin de overhand.
  • Het inkoopproces van Bitcoins zal veel eenvoudiger moeten worden gemaakt dan momenteel het geval is. Wanneer het inkoopproces vereenvoudigd is zullen meer mensen zonder enige kennis bitcoins kunnen aanschaffen. Dit zal als gevolg hebben dat de koers van de bitcoin stijgt.
  • In de meeste landen (inclusief VS) zouden bedrijven die Bitcoins op de lokale valuta verhandelen, worden gereguleerd. Meer uitwisselingsbedrijven zullen een paddenstoel zijn.
  • Aanvaarding: Als je een winkel binnenloopt en vraagt ​​of ze Bitcoins accepteren en ze nee antwoorden, is dit het verwachte antwoord. Herhaal dit scenario met 10 andere kopers die hetzelfde vragen en de handelaar zal anders denken. Ze kunnen misschien beginnen met het bekijken van Bitcoin-acceptatie.
  • Volatiliteit zal minimaliseren. Ik zal niet zeggen dat het zal verdwijnen, het grote publiek is te gevoelig voor alles wat de media spuien met betrekking tot Bitcoins.
  • Nu steeds meer grote bedrijven Bitcoin als betaalalternatief gaan aanbieden, zullen veel bedrijven die in de schaduw wachten dezelfde beslissing nemen. Deze kettingreactietrigger is erg belangrijk voor Bitcoin om te overleven. Velen wachten op de trigger.
  • De marktkapitalisatie geeft op een bepaalde manier aan dat de valuta nu te groot is om in te storten (niet dat dit niet kan gebeuren), door een maatstaf van zichzelf zal het hoogstwaarschijnlijk overleven.

Naar mijn mening zijn dit een aantal van de redenen die de toekomst voor bitcoin zullen maken of breken.

Reageren is niet mogelijk.