Persoonlijke lening

Persoonlijke lening

De persoonlijke lening is vrijwel de meest gekozen manier van geld lenen. Met dit aflopende en meestal consumptieve krediet ben je zeker van o.a. de rente die je voor de lening moet betalen gedurende de looptijd. In het begin van de tweede helft van de vorige eeuw werd de persoonlijke lening geïntroduceerd. Sindsdien heeft de leenvorm zich bewezen en is het een zeer vergelijkvriendelijke lening geworden. Immers biedt bijna elke geldverstrekker de lening aan, je kan overal (gratis en vrijblijvende) offertes aanvragen!

Je profiteert van een gegarandeerde maandlast in de vorm van rente en aflossing wanneer je een persoonlijke lening afsluit. De maximale leenbedragen bestaan doorgaans uit €1.500,- tot €75.000,-, echter hoeft niet iedereen voor de maximale lening in aanmerking te komen. Je hebt zegt veel te zeggen over de looptijd, deze spreek je samen af met je kredietverstrekker.

Geld lenen zonder twijfels

Zoals uit de bovenstaande tekst mag blijken, is de persoonlijke lening een krediet waarbij vrijwel geen twijfels aan de dag komen. In het financiële circuit bieden aflopende kredieten de meeste zekerheid. Het persoonlijke krediet past daarom ook bij aankopen en financieringen waar je al precies weet hoeveel geld je nodig zult hebben. Zoals voor het financieren van een nieuwe auto, motor, boot of caravan.

Omdat je het geld van de persoonlijke lening zo snel mogelijk moet uitgeven, is het een logische kredietvorm voor eenmalige, grote financieringen. In de financieringswereld wordt de persoonlijke lening vaak aangeboden als Auto financiering, Caravan financiering, Motor financiering en Boot financiering.

Reageren is niet mogelijk.